Hét evenement voor de creatieve, marketing, communicatie en media industrie in Nederland
Open Timetable

Spreker Robert Bohemen

KEYNOTE | GMC16 | 12:00 - 12:30 Kleine Zaal
Open tijdschema

Over

Sprekers

Robert Bohemen

Tags

Delen
+ In to timetable
+ Add to timetable

Marketing Fast track
“Een half jaar Nieuwste Blokker”; de  veelbesproken transformatie.

Onder leiding van Robert Bohemen transformeerde Blokker in een rap tempo. Een geheel nieuwe positionering, nieuwe doelgroep benadering, nieuwe identiteit, nieuwe winkel formule, nieuwe campagne, nieuwe assortiment introducties, nieuwe organisatie en nieuwe omnichannel benadering. Hoe werd deze veelbesproken transformatie gerealiseerd? Hoe kon dit gebeuren binnen een paar maanden? Vakgenoten spraken hun verbazing uit, hoe was dit mogelijk? Tijdens de presentatie worden de eerste resultaten van de transformatie gedeeld en nog belangrijker worden adviezen gegeven hoe je verandering “fast track” kan realiseren; be disruptive, durf grenzen op te zoeken. Connect met de klant, bied relevantie. Maak omnichannel de differentiator, verbind de webshop en winkel met elkaar. En vooral, wees in alles zichtbaar anders, blijf verrassen.
Welkom bij de Nieuwste Blokker.

Over Robert Bohemen
Robert Bohemen is Omnichannel Formule & Marketing Directeur bij Blokker. Onder zijn leiding maakt Blokker de transitie naar een meer klant- en omnichannel gedreven marketing organisatie.

Tijdens zijn eerste maanden bij Blokker verraste hij de markt met een snelle introductie van de herpositionering van Blokker, nieuwe Merk Indentitei, nieuwe winkelformat “de Nieuwste Blokker”, spraakmakende campagne met Sarah Jessica Parker en een grootse introductie van nieuw assortiment voor on- en offline waaronder het eigen merk Blokker.

Belangrijke elementen van zijn ervaringen zijn het aansturen van grote (internationale) veranderingsprocessen, Omnichannel Marketing, digitaal & CRM en Customer Experience.

Hiervoor was Robert Bohemen Chief Marketing Officer bij de Bijenkorf ((2007-2015), waar hij ondermeer de veranderingen realiseerde naar een onderscheidende marktpositie met 'Premium Experience’ en een leidende positie verworf met de Omnichannel stategie van de Bijenkorf, zoals complete transitie naar digitaal, loyaliteitsprogramma en digitale klantherkenning.  Tijdens de periode 2003-2007 was hij General Manager Brand & Marketing Communications bij Vodafone, hier begeleide hij de gehele herpositionering van het merk en de nieuwe shop format. In de jaren daarvoor stuurde hij internationale veranderingen aan als European Marketing & Communications Manager bij Hewlett Packard (HP), Director Marketing Operations Europe Agilent Technologies en was hij Global Sales Promotion & Marketing Manager voor de Nederlandse Bloemen- en Bloembollen promotie.  

TICKETS

KOOP JE TICKETS HIER
UITGEBREIDE TICKETINFORMATIE

Het 24Festival vindt plaats op dinsdag 01 november in Het Concertgebouw in Amsterdam.

t 030 - 275 96 25 - E info@24festival.com
24Festival wordt georganiseerd door de VEA Vereniging van communicatie-
adviesbureaus, BVA bond van adverteerders en de adfogroep

Sluit

Locatie • 24Festival

Het Concertgebouw
Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam Route

Volg • 24 festival

Contact • 24 festival

Registratie & productie
PINO communicatie | evenementen | congressen
T 030 275 96 25
E info@24festival.com

Postadres
24Festival
Van Limburg Stirumstraat 8
3581 VA Utrecht

Programma congres
Rogier Mulder
E rogiermulder@hashtagverder.nl
M 06 52 814 091

Sales & Partnerships
Rafael de Bruin (Adfo groep)
E rafaeldebruin@adfogroep.nl
M 06 10 14 00 79

Effie Awards
Irma van Os
E irma@vea.nl
M 06 52 52 38 73