Hét evenement voor de creatieve, marketing, communicatie en media industrie in Nederland
Open Timetable

Record aantal vacatures Effie Jury's

RECORD AANTAL VACATURES EFFIEJURY’S

AMSTELVEEN – Vandaag start de Effie de open sollicitatieprocedure voor nieuwe juryleden. Er zijn dit jaar 14 zetels te vergeven. De Effie ziet graag dat kandidaten beschikken over ruime ervaring op het gebied van marketing en communicatie, liefst in een branche die nog niet is vertegenwoordigd. Expertise in online of e-commerce is een pré.

Dick van der Lecq namens de Effie Stuurgroep: “Juryleden kunnen maximaal drie jaar jureren. Onze jury’s worden dus elk jaar ververst. Met de introductie van een nieuwe categorie Gedrag Kort is er een extra jury van acht personen. We rekenen erop dat het openstellen van de juryselectie wederom zorgt voor transparantie, digitalisering en verjonging”.

Openstaande vacatures
De Effie kent dit jaar vier jury’s en een hoofdjury: Gedrag Lang, Gedrag Kort, Maatschappelijk (voorheen Bewustwording) en Merk met elk een eigen, onafhankelijke voorzitter. In Gedrag Lang zijn er twee vacatures vrij, voor zowel een onafhankelijk lid als een BVA-lid. In Gedrag Kort zijn er acht vacatures vrij, voor twee onafhankelijken (waarvan één voorzitter), drie BVA-leden en drie VEA-leden. De Categorie Maatschappelijk heeft plaats voor een onafhankelijk lid en een BVA- lid. En in de jury voor Merkcampagnes zijn er vacatures voor een VEA-lid en voor een BVA-lid. 

Aanmelden en selectie
Kandidaten kunnen zich t/m 4 april aanmelden door een email met CV en het sollicitatieformulier te sturen naar info@effie.nl. Het sollicitatieformulier is te vinden in de Effie Pressroom en direct te downloaden. De selectie wordt uitgevoerd door het VEA- en BVA-bestuur.

 

Over Effie

De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders).

t 030 - 275 96 25 - E info@24festival.com
24Festival wordt georganiseerd door de VEA Vereniging van communicatie-
adviesbureaus, BVA bond van adverteerders en de adfogroep

Sluit

Locatie • 24Festival

Het Concertgebouw
Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam Route

Volg • 24 festival

Contact • 24 festival

Registratie & productie
PINO communicatie | evenementen | congressen
T 030 275 96 25
E info@24festival.com

Postadres
24Festival
Van Limburg Stirumstraat 8
3581 VA Utrecht

Programma congres
Rogier Mulder
E rogiermulder@hashtagverder.nl
M 06 52 814 091

Sales & Partnerships
Rafael de Bruin (Adfo groep)
E rafaeldebruin@adfogroep.nl
M 06 10 14 00 79

Effie Awards
Irma van Os
E irma@vea.nl
M 06 52 52 38 73