Hét evenement voor de creatieve, marketing, communicatie en media industrie in Nederland
Open Timetable

Aftrap Effie seizoen 2016 in Concertgebouw

AMSTERDAM – Donderdag 12 mei is het nieuwe Effie seizoen officieel ingeluid met een openingsborrel in Het Concertgebouw. Vanaf vandaag kunnen inzenders weer inzenden voor de Effie Awards 2016.

Alle cases dienen uiterlijk 16 september 2016 bij de Effie Organisatie binnen te zijn. Inzenden kan via de inzendmodule op effie.nl, waar deelnemers hun case handig online kunnen invullen en uploaden. Als men al eerder heeft ingezonden is het mogelijk om in te loggen met het bestaande profiel. Alle informatie is ook te vinden in de nieuwste versie van de Eppie, s’werelds eerste Effie-app.

Dick van der Lecq namens de Effie Stuurgroep: “We willen het winnen niet makkelijker maken, maar het schrijven wel. De Effie-app geeft praktische tips & tricks rond het kiezen van de juiste categorie en het schrijven van een sterke case”.

De Eppie is een officiële app die gratis te downloaden is in de App Store (iPhone) en Google Play (Android). De app is een concept en productie van Etcetera en RedUrban. 

De Effie Awards Uitreiking vindt plaats op 1 november a.s. in Het Concertgebouw in Amsterdam.

 

Over Effie

De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders).

t 030 - 275 96 25 - E info@24festival.com
24Festival wordt georganiseerd door de VEA Vereniging van communicatie-
adviesbureaus, BVA bond van adverteerders en de adfogroep

Sluit

Locatie • 24Festival

Het Concertgebouw
Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam Route

Volg • 24 festival

Contact • 24 festival

Registratie & productie
PINO communicatie | evenementen | congressen
T 030 275 96 25
E info@24festival.com

Postadres
24Festival
Van Limburg Stirumstraat 8
3581 VA Utrecht

Programma congres
Rogier Mulder
E rogiermulder@hashtagverder.nl
M 06 52 814 091

Sales & Partnerships
Rafael de Bruin (Adfo groep)
E rafaeldebruin@adfogroep.nl
M 06 10 14 00 79

Effie Awards
Irma van Os
E irma@vea.nl
M 06 52 52 38 73