Hét evenement voor de creatieve, marketing, communicatie en media industrie in Nederland
Open Timetable

24Festival 1 november 2016 in Concertgebouw Amsterdam

Zevende editie 24Festival op 1 november 2016 in Concertgebouw Amsterdam

AMSTERDAM – VEA en BVA organiseren voor de zevende keer het 24Festival in samenwerking met de Adfo Groep. Op 1 november 2016 vindt het festival plaats in alle zalen van het Concertgebouw in Amsterdam.

Meer focus op educatie en toegankelijkheid

‘The leading event in creativity, marketing and media’ trekt jaarlijks ca. 1300 professionals aan uit de reclame-, communicatie-, marketing- en designbranche. Dit jaar maken de drie hoofdonderdelen: Het Grote Marketing Congres, 24Academy en de uitreiking van de Effie Awards weer deel uit van het programma. Daarnaast worden er dit jaar ook twee programmaonderdelen toegevoegd. Zo is er veel te leren voor elke marketing- en communicatie professional door middel van presentaties van de dit jaar ingezonden Effie cases. Ook is er het plan om een parallelevent aan het Effie gala te organiseren, speciaal voor young professionals. Op die manier krijgt een grotere groep betrokkenen van de Effie cases de kans om bij de Uitreiking aanwezig te zijn.

Het Grote Marketing Congres

Het Grote Marketing Congres biedt al twee jaar lang tijdens uitverkochte edities aan meer dan 400 marketing- en reclameprofessionals de mogelijkheid om inspiratie op te doen en te netwerken. Het thema dit jaar is ‘Marketing in the fast lane’. Marketing iconen als Dave Trott (internationaal gelauwerd Creative Director en auteur) , Robert Bohemen (Directeur Formule & Marketing, Blokker), Henk Jan Beltman (CCO, Tony Chocolonely), Hanneke Faber (CCO Ahold), en Tex Gunning (Ex CEO - TNT) zullen vertellen hoe zij met innovaties omgaan. Jort Kelder zal dit jaar de dagvoorzitter zijn.

Effie Awards

Het hoogtepunt van de dag is de uitreiking van de Effie Awards. Het is de belangrijkste vakprijs in de marketing- en communicatiebranche die uitgereikt wordt aan de meest effectieve marketingcommunicatie cases. Dit jaar ligt er meer focus op educatie en inhoud van de Effies door de nieuwe plannen om marketing- en communicatieprofessionals inspireren door de laatste ontwikkelingen in het vak.

De productie is dit jaar wederom in handen van eventorganisatie PINO en #VERDER.

t 030 - 275 96 25 - E info@24festival.com
24Festival wordt georganiseerd door de VEA Vereniging van communicatie-
adviesbureaus, BVA bond van adverteerders en de adfogroep

Sluit

Locatie • 24Festival

Het Concertgebouw
Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam Route

Volg • 24 festival

Contact • 24 festival

Registratie & productie
PINO communicatie | evenementen | congressen
T 030 275 96 25
E info@24festival.com

Postadres
24Festival
Van Limburg Stirumstraat 8
3581 VA Utrecht

Programma congres
Rogier Mulder
E rogiermulder@hashtagverder.nl
M 06 52 814 091

Sales & Partnerships
Rafael de Bruin (Adfo groep)
E rafaeldebruin@adfogroep.nl
M 06 10 14 00 79

Effie Awards
Irma van Os
E irma@vea.nl
M 06 52 52 38 73